Skip to content

Grattisporrfilm zen göteborg

Välkommen! Göteborg Zen Center är ett zenbuddhistiskt stadstempel i centrala Göteborg. Hit kan de som vill komma och praktisera zenbuddhistisk meditation. Kärnan i vår verksamhet är att erbjuda möjlighet för våra medlemmar att utöva regelbunden zenbuddhistisk meditation, tillsammans med andra. Medlemskapet. Göteborg Zen Dojo är en grupp inom Svenska Soto-Zenföreningen. Dojon ordnar zenmeditation och sesshin.

Videos

ZEN Introduction - How bearings are made Kärnan i vår verksamhet är att erbjuda möjlighet för våra medlemmar att utöva regelbunden zenbuddhistisk meditation, tillsammans med andra. Medlemskapet. Göteborg Zen Dojo är en grupp inom Svenska Soto-Zenföreningen. Dojon ordnar zenmeditation och sesshin. Göteborg Zen Center, Göteborg. 1 gillar · 29 pratar om detta · har varit här. Göteborg Zen Center är ett lokalt stadscenter i Zenbuddhistiska.

Grattisporrfilm zen göteborg - escort örebro

Datum för introduktioner under följer av kalendern. Möjligheten att träna med andra ger styrka i utövandet. Vi tar emot studiebesök, svarar på frågor från skolor, anordnar föreläsningar och håller i studiecirklar. Läs mer, inklusive om tillgängliga kontrollfunktioner:

0 thoughts on “Grattisporrfilm zen göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *